Радка Иванова – „ЖЕНА ЕНЕРГИЯ -2015”

    На 20 юни, енергетиците от АЕЦ „Козлодуй” отпразнуваха професионалния си празник – Деня на енергетика. Вече за трета поредна година в церемонията по награждаване на Енергетик на годината и на отличените като „Най‐добър” служители от АЕЦ в различни категории, се включи и WiN-България с отличие „Жена енергия”. За цялостен принос в популяризирането на ядрената енергетика и като изявен активист в дейността на сдружението, наградата „ЖЕНА ЕНЕРГИЯ – 2015” бе присъдена на Радка Иванова. Наградата – статуетка с логото на WiN бе връчена от почетния председател на Сдружението Даниела Нанова.

С благодарност  Р.Иванова  приветства енергетиците с думите:

          „Атомното енергопроизводство обединява хора с различни професии, на различни длъжности, с различни характери и житейска философия, но свързани чрез един корен – АЕЦ „Козлодуй”. От позицията на времето все повече осмисляме, че Тя, АТОМНАТА, е нашето начало, вписана в паметта на сърцата ни, в паметта на духа, оставаща в паметта на годините.

        Нека с професионализма и отговорността си да я запазим – безопасна, надеждна и работеща, осигуряваща най-чистата енергия!”

 

Comments are closed.