Жените от сдружението участваха в откриването на учебната година в гр.Мизия и гр.Козлодуй

На 15 септември , представители на сдружението WiN-България бяха поканени и присъстваха на откриването на новата учебната година  в СОУ”Св.св.Кирил и Методий”–гр.Козлодуй и ОУ”Цанко Церковски”-гр.Мизия. И в двете училища тържествата бяха вълнуващи и неповторими. Радка Иванова, председател на Сдружението връчи поздравителни адреси, изказа благодарност за партньорството и пожелания за успешна учебна година.

В ОУ”Цанко Церковски”-гр.Мизия, нашите представители присъстваха и на първия учебен час на 1-ви клас.  С доброволно събраните средства 1542,60 лв. от кампанията “За Мизия – заедно ще помогнем повече”, инициирана от Сдружение “Жените в ядрената индустрия-България” бяха дарени 100 броя шоколади и четири броя дъски-сметало за първи и втори клас. Г-жа Галина Вълчанова директор на училището приветства дарителите и доброволците, допринесли за навременното започване на учебната година. Сдружение “Жените в ядрената индустрия-България” получи благодарствено писмо и плакет с мото: “С вашата доброта Вие направихте света ни по-хубав”

В СОУ”Св.св.Кирил и Методий”–гр.Козлодуй директора г-жа Костова каза „Нека с усърдие всички ние – учители, ученици, родители, партньори да направим така, че ничия компетентност в бъдеще да не застрашава живота и сигурността на хората.“

Comments are closed.