Участие в международната конференция на БУЛАТОМ-2013

WiN-България участва в традиционната международната конференция на Българския Атомен Форум под надслов „Българската ядрена енергетика национална, регионална и световна енергийна сигурност”. В трите работни дни на Конференцията от 5-7 юни 2013 г. във в.к. Ривиера, гр. Варна бяха изнесени 6 доклада от представители на Сдружението”Жените в ядрената индустрия – България”.

В конференцията взеха участие представители от всички секции: София, Козлодуй и Белене. Над 30 наши членове се включиха в сесиите, кръглата маса и дискусиите. Членове на WiN участваха и в подготовката и провеждането на форумa.

Участието на Сдружението тази година бе посветено на 20 годишнината от създаването на WiN-България. Представен бе постерен доклад от Любка Цокова „WiN-България – организация с история и бъдеще”, който даде възможност на участниците в конференцията да се запознаят с историята и дейността на Сдружението – неговото създаване и учредяване, развиваната през годините дейност и бъдещите планувани мероприятия и цели.

Интерес за всички участници в конференцията предизвика и творческата изложба „Моето хоби” на Мая Георгиева – „По случай 20 години WiN-България – 2013”. Г-жа Радка Иванова -Президент на WiN Bulgaria връчи поздравителен адрес и сувенир на г-жа Георгиева в присъствието на всички наши членове.

Comments are closed.