Нови членове в секция “Средношколска” на WiN Bulgaria

На 28.03.2013 г. в Лоби бар на ресторант “Истър” се проведе тържество за приемане на 32 средношколци в секция Средношколска на Сдружение “Жените в ядрената индустрия-България”.

Присъстваха членове на Сдружението, директорите и учителите от средните училища в града и представител на Ръководството на “АЕЦ Козлодуй” ЕАД.

Учениците са от трите средни училища в гр. Козлодуй, като 17 ученика са от ПГЯЕ “Игор Курчатов”, 11 са от СОУ “Христо Ботев” и 4 ученика от СОУ “Св. св. Кирил и Методий”.

Младите хора бяха приветствани от Председателя на Сдружението г-жа Радка Иванова, от Директор “Развитие и модернизации” г-н Иван Андреев и от организационният секретар на секция Козлодуй г-жа Красимира Цибранска.

Средношколците изразиха своята мотивация за членство в Сдружението и изказаха благодарност и признателност към дамите от WiN България, относно съвместната дейност и бъдещо ползотворно сътрудничество.

Представител на СОУ “Христо Ботев” връчи Благодарствен адрес към членовете на WiN България.

Новоприетите членове в секция Средношколска бяха приятно изненадани от огромната торта с логото на WiN България и подаръците, които получиха от Управителния съвет на Сдружението.

Comments are closed.